امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تحقیق در مورد آرم لوگو و تبلیغات 80 ص

تحقیق در مورد آرم لوگو و تبلیغات 80 ص دسته: هنر و گرافیک
بازدید: 12 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 415 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 80

تحقیق در مورد آرم لوگو و تبلیغات 80 صفحه در قالب Word قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 10,400 تومان

خرید

توضیحات :

تحقیق در مورد آرم لوگو و تبلیغات 80 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

بخشی از متن :

آرم لوگو و تبلیغات
مقدمه
امروزه یكی از وظایف گرافیست طراحی آرم یا نشانه ست.
هر سازمان یا شركتی در زمان تآسیس در صدد برمیاد كه برای خودش یك آرم طراحی كنه تا به این وسیله بتونه هویت و شخصیت اجتماعی خودشو به دیگران معرفی كنه.
چون اصولا آرم مشخصه اصلی هر سازمانیه و حكم امضا و مهر اون رو داره.
مردم هم وقتی از یك محصول شناخت پیدا میكنند و یا با خدماتی آشنا میشن، به محض اینكه نشانه آن سازمان را می بینند اطمینان خودشونو نسبت به اون كالا بدست میارند.
برای همین، آرم، یه فرم و یا یه تصویر گذرا نیست بلكه ممكنه كه سالیان زیادی در خدمت یك سازمان قرار بگیره.
بنابراین وقتی میخوایم یك آرم رو طراحی كنیم باید تمام جنبه های اونو بررسی كنیم.
عموما" لوگو ها مخفف اسم یا هدف اون سازمان یا شرکته
چون یك پوستر یا بروشور یا یك صفحه روزنامه یك زمان كوتاهی رو به خودش اختصاص میده و بعد یك تصویر دیكه جای اونو میگیره ولی آرم یك زمان مشخص و معین نداره.
مشخصه های یك آرم:
سادگی، زیبایی، انسجام، وحدت شكل، قابلیت كارآیی در اشكال مختلف(یعنی بشه به شیوه های مختلف اجراش كرد مثلا بصورت حجمی، روی سردر، بصورت رومیزی و….)، عدم تشابه با علائم دیگه، بسادگی در خاطره سپرده بشه، گویا باشه، دارای اجرای دقیق و صحیح باشه.
پس می بینیم كه آرم در عین سادگی، دارای ویژگیهای زیادیه كه باید به طور دقیق در قالب یك تصویر بوجود بیاد.
در ضمن مهمترین نکته در طراحی آرم یا لوگو اینه که حتما" حتما" حتما" طراحی شخص طراح باشه و نه سر هم کردن SHAPهای موجود در نرم افزارهای گرافیکی
مشتریان اغلب به آرم شرکت‌ها توجه زیادی نشان می‌دهند، زیرا این علامت‌ها بر “ارزش” محصولات و خدمات می‌افزایند. گاه این “ارزش” به مهم‌ترین عامل تحریک کننده‌ مشتریان برای خرید و استفاده ‌از محصولات و خدمات ، تبدیل می‌شود.

این جا است که علامت تجاری و یا آرم معنایی گنگ می‌یابد. قبل از هر چیز این “ارزش” دقیقا به چه معنا است؟
ارتباط نوع محصول و نام شرکت و ارزش مطروحه نیز بسیار با اهمیت است. حرفه‌ای‌های بازاریابی، همه‌ این موارد را تبلیغات می‌نامند.مشتریان عاشق تبلیغات هستند، بنابراین آرم ها را نیز دوست دارند. خبرگان در امر بازاریابی، انتخاب یک آرم یکدست و کامل را کلید همه مشکلات بازاریابی می‌دانند.
حال، راز طراحی موفق یک آرم چیست؟
قبل از پاسخ به این سؤال، بیایید سه رویکرد رایج بسیاری از بازاریابان را در توسعه وطراحی آرم، با کمک گرفتن از انس های تبلیغاتی مشاورین و مؤسسات طراحی آرم، بررسی کنیم.
البته این نظریات اغلب پایه واساس درستی ندارند و از نظر من این افراد تاکنون نتوانسته اند علامت تجاری موفقی طراحی کنند. به هر حال این سه رویکرد عبارتند از:
1- دکوراسیون
2- الحاق
3- Golem
در روش اول این طور به نظر می رسد که تمایز، عاملی برای جلوه بیش تر است. متخصصین با اشاره به نام‌ها و نشانه‌های طراحی شده اظهار می کنند: “ما آرم‌هایی متمایز از رقیبان خود، طراحی می کنیم، به این ترتیب مشتریان، ما را از بقیه تمیز می‌دهند.”
این روش، رویکردی کاملا ابتدایی است و برای افزایش اعتبار باید آن را با عواملی از دو رویکرد دیگر تلفیق کرد.

روش”الحاق”، ارزش‌های مربوط به آرم و سایر مفاهیم مورد نظر را به اسم، نشانه و هم‌چنین موضوعات مربوط به رویکرد قبلی اضافه می کند. روند منطقی این جریان به این طریق پیش می رود:
مشتری، آرم و “ارزش” های افزوده به آن را که به شکلی زیبا تصویر شده، در پیغام های الکترونیکی دیده، بلافاصله احساس می کند که این علامت تجاری نیازهای اورا برآورده می‌کند. طرفداران طراحی آرم های احساساتی ادعا می‌کنند، آن ها نیز تقریبا از این روش استفاده می کنند. (مثلا آنها در تبلیغات، احساسات را برانگیخته و آن را تحریک می کنند).

در رویکرد سوم، بازاریابان، سعی می کنند، تبلیغات‌شان با هویت انسانی و شخصیت پردازی همراه باشد. به این ترتیب مشتری با آرم ارتباط برقرار می‌کند.
به عقیده نویسنده، این سه نگرش، شرکت ها را به بیراهه کشانده، موجب شده پتانسیل و نیروی لازم برای طراحی آرم را ندیده بگیرند.

اما رویکرد دیگری هم وجود دارد، که به نظر من سودمند‌ترین روش است. کارآمدی این روش را تحقیقات و نظریات روان شناسانه و جامعه شناسانه ثابت کرده‌اند.
منطق توسعه‌ طراحی آرم با “ارزش” افزوده، به نحو شگفت‌انگیزی مشابه منطق توسعه‌ تولیدات است. در هر دو مورد، ابزار یا وسیله ای تولید می‌شود که به درد مشتری بخورد. برای رفع احتیاجات مشتری، دانستن نوع این احتیاجات اهمیت زیادی دارد. از دید من، تصمیم مصرف کننده برای خوشحال بودن، استراحت، سرگرمی، تقویت اعتماد به نفس، خیال پردازی یا هر مورد روحی دیگر؛ همان “احتیاجات” او را تشکیل می‌دهند.
مصرف‌کنندگان، هنگام دست یابی به اهداف و امتیازات تجربی، احساسی، روانی و اجتماعی درست مانند تلاش برای دست‌یابی به اهداف حقیقی و ملموس، مصمم و هدف‌مند هستند. علامت‌های تجاری توأم با “ارزش”‌ های افزوده، ابزاری برای کمک به مصرف‌کنندگان در دست‌یابی به این اهداف هستند. این ابزار، عوامل کمکی و به زبان دیگر، عوامل کمکی اجتماعی هستند.
و...

قیمت فایل فقط 10,400 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق در مورد آرم لوگو و تبلیغات , مقاله درباره آرم , کار تحقیقی درباره آرم , مقاله لوگو , تحقیق درباره لوگو

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر