امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

ادبیات نظری وپیشینه پژوهش تعاریف،علت،شیوع وعلائم سکته مغزی

ادبیات نظری وپیشینه پژوهش تعاریف،علت،شیوع وعلائم سکته مغزی دسته: علوم انسانی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 125 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 57

دانلود ادبیات نظری وپیشینه پژوهش تعاریف،علت،شیوع وعلائم سکته مغزی در 57 صفحه در قالب word قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده

قیمت فایل فقط 24,700 تومان

خرید

دانلود ادبیات نظری وپیشینه پژوهش تعاریف،علت،شیوع وعلائم سکته مغزی

در 57 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.



مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

فهرست مطالب وقسمتی از متن ::

فصل دوم:گستره نظری و پیشینه پژوهش
(1-2) مقدمه10
(2-2) تعریف سکته مغزی      
(3-2) علت شناسی وشیوع
(4-2) علل سکته مغزی
(1-4-2) سکته ایسمیک
(2-4-2) سکته هموراژیک
 (5-2) علائم سکته مغزی
(6-2) پیامدهای سکته مغزی
(1-6-2) عوارض زودرس
(2-2-6) عوارض دیررس
(7-2) پیش آگهی 
(8-2) تاثیرات و عوارض سکته مغزی
(1-8-2) مشکلات درکی-شناختی
(2-8-2) اختلالات کنترل حرکتی و تون عضلانی
(9-2) درمان سکته مغزی
(10-2) توانبخشی و کاردرمانی در سکته مغزی
(11-2) درمان های مورد استفاده در کاردرمانی
(1-11-2) رویکرد رشد عصبی
(2-11-2) مدالیته تحریک الکتریکی عملکردی (FES)
(3-11-2) رویکرد یادگیری حرکتی
(4-11-2) درمان بوسیله ایجاد محدودیت حرکتی
(5-11-2) درمان های کمکی رباتیک
(6-11-2) رویکرد شناختی پس از سکته مغزی
(7-11-2) رویکرد تطابقی-جبرانی در توانبخشی پس از سکته مغزی
(8-11-2) رویکرد جایگزین و مکمل
(9-11-2) ماساژ درمانی
(10-11-2) طب سوزنی
(11-11-2) ریکی
(12-11-2) نوروفیدبک
(13-11-2) بیوفیدبک
(12-2) تعریف بیوفیدبک
(13-2) تاریخچه بیوفیدبک
(14-2) کاربرد بیوفیدبک
(15-2) مکانیسم عملکرد بیوفیدبک
(16-2) تاثیر بیو فیدبک بر عملکرد اندام فوقانی
(17-2) بررسی متون


فصل دوم

(1-2) مقدمه
در این فصل اطلاعات نظری مربوط به سکته مغزی، مشکلات حرکتی پس از سکته مغزی، وضعیت عملکردی روزانه و کیفیت زندگی و تکنیک های مورد استفاده در توانبخشی و کاردرمانی توضیح داده می شود، همچنین معرفی تکنیک درمانی الکترومیوگرافی بیوفیدبک و سپس خلاصه ای از تحقیقات انجام شده در رابطه با استفاده ازالکترومیوگرافی بیوفیدبک به تفضیل بیان خواهد شد.

(2-2) سکته مغزی
آسیب های عروقی مغز شایعترین بیماری های ناتوان کننده دستگاه عصبی می باشند. سکته مغزی زمانی اتفاق می افتد که جریان خون مغز دچار اختلال شود و قسمتی از بافت مغز به دلیل کاهش اکسیژن از بین برود.علت این امر می تواند انسداد یا خونریزی عروق خونی باشد. مرگ نورون ها بواسطه از دست دادن اکسیژن از طریق فرآیندهای پیچیده ای صورت می گیرد؛ افزایش میزان سمیت واسطه های شیمیایی، رهایی بیش از حد گلوتامات از نورون های آسیب دیده، افزایش میزان کلسیم داخل سلولی و افزایش فعالیت آنزیم های وابسته به کلسیم می باشد[24].
-    کاهش اکسیژن با ایجاد رادیکال آزاد نیز باعث مرگ نورون ها می شود، مرگ سلولی که به صورت ژنتیکی برنامه ریزی شده آپوپتوز نامیده می شود.
-    علیرغم افزایش درک پایه ای ازفرایندهای زیستی شیمیایی مرگ نورون، بهترین درمان برای سکته مغزی تامین جریان خون مغز قبل از تشکیل لخته و آمبولی، با استفاده از داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین، هپارین و وارفارین است.
-    سردردهای میگرنی باعث مهار فعالیت های نورونی بنام «افسردگی قشری مغزی منتشر» می شود که باعث تحریک پایانه های عصب سه قلو می گردد و بر روی جریان خون مغز تاثیر دارد.
سلول های عصبی مهره داران برای انجام کارهای پیچیده کاملا تخصص یافته است. یک نورون منفرد اطلاعات را از هزاران نورون دیگر دریافت می کند و به نورون های دیگر انتقال می دهد و سیستم بسیار پیچیده ای دارد. علاوه بر این شار سریع یون ها در سراسر غشاء عصبی انتقال بسیار سریع سیگنال ها را بین نورون ها امکان پذیر می سازد. بدلیل چنین عملکرد پیچیده و انتقال سریع و برای حفظ شیب یونی، مغز به انرژی بسیار زیادی نیازمند است[24]. هر گونه اختلال در جریان خون و قطع منبع تغذیه پیامدهای غیر قابل جبرانی در پی خواهد داشت.
•    حمله ایسکمیک گذرا
سکته ایسکمیک گذرا : در اثر اختلال موقتی در جریان خون مغز بوجود می آید. علائم این نوع سکته در زمان کوتاهی برطرف می گردد و معمولا بیشتر از 24 ساعت طول نمی کشد ولی نیازمند درمان پزشکی است چراکه هشدار بزرگی برای سکته کامل می باشد[25].
•    سکته مغزی
سکته مغزی شایع‌ترین اختلال مغزی و سومین علت مرگ بعد از بیماریهای قلبی -عروقی و سرطاناست.این بیماری، حادثه ای مغزی - عروقی  است که بطور ناگهانی ایجاد شده و مربوط به عملکرد ناحیه ای (یا کلی) مغز می باشد و بیش از 24 ساعت تداوم می یابد، هیچ علت واضحی جز منشأ عروقی ندارد[26].

(3-2) علت شناسی و شیوع
در مغز انسان در حدود صد میلیارد نورون وجود دارد، اگرچه مغز انسان فقط 2% از جرم کل بدن است ولی 20% از اکسیژن بدن به مغز می رسد. جریان خون وارد شده به مغز 15% از کل برونده مغز است،[27, 28]به همین دلیل ارگانی بسیار حساس به کاهش جریان خون و اکسیژن محسوب می شود، قطع کامل جریان خون در یک منطقه از مغز ظرف 4 تا 10 دقیقه سبب مرگ بافتی خواهد شد[29, 30]. افت جریان خون به کمتر از 16 تا 18 میلی لیتر در دقیقه به ازاء هر 100 گرم بافت مغز نیز می تواند ظرف یک ساعت منجر به مرگ سلولی شود. چراکه بدلیل ایسکمی یا نرسیدن خون کافی دچار فقر اکسیژن و گلوکز شده و متابولیت های سمی مانند اسید لاکتیک و دی اکسید کربن در آن تولید می گردد[24]. سالیانه در ایالات متحده امریکا تقریبا 750000 مورد سکته مغزی دیده می شود. با اینکه اختلال معمولاً در سنین بالا شایع تر است ولی بروز آن در سنین پایین تر نیز روبه فزونی است بگونه ای که بر اساس اطلاعاتی منتشره از سازمان NHANES  در 1991، حدود 7/3 میلیون نفر دچار سکته مغزی در ایالات متحده امریکا از 25 سال به بالا بوده اند[31]. بطوریکه تقریبا 20% از افرادی که دچار سکته مغزی می گردند در طول 30 روز می میرند[5].داروهایی که لخته خون را از بین می برند می توانند از آسیب مغز جلوگیری کنند، اما برای جلوگیری از، از کار افتادگی بافت مغز و کمک به بهبودی، این داروها باید در عرض سه ساعت اول شروع علائم مصرف شوند. اما مطالعات نشان می دهد که 40% تا70% از کسانی که سکته مغزی را تجربه می کنند در سه ساعت اول به بیمارستان نمی رسند و زمانی که پتانسیل درمان با داروهای حل کننده لخته خون وجود دارد را از دست می دهند.

قیمت فایل فقط 24,700 تومان

خرید

برچسب ها : ادبیات نظری وپیشینه پژوهش تعاریف، علت، شیوع و علائم سکته مغزی , ادبیات نظری تعاریف، علت، شیوع وعلائم سکته مغزی , ادبیات نظری شیوع و علائم سکته مغزی , ادبیات نظری , پیشینه پژوهش , شیوع علائم سکته مغزی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر